Hvad søger du?
 
Salgs- og leveringsbetingelser og privatlivspolitik

Vilkår Salgs- og leveringsbetingelser og privatlivspolitik
1. Sælger
CPH Interior Studio (Mulvdarp.dk), CVR 39235064

2. Priser
Priserne, der er vist på mulvdarp.dk Online Shop, er de til enhver tid gældende - og gælder kun for handel på vores Online Shop.

3. Valuta
Priser er i danske kroner (DKK) og er inklusive moms.

4. Levering og forsendelsesomkostninger
Levering i Danmark. Forventet leveringstid er ca. 1-2 arbejdsdage fra bestillingsdatoen, såfremt varen ikke er i restordre eller er en bestillingsvare. Du vil i disse tilfælde blive oplyst leveringstidspunkt. Forsendelser til udlandet tager længere tid og afhænger af hvilket land vi sender til.
Forventet leveringstid fremgår af hver vare. Leveringstider over 1-2 dage er bestillingsvarer.

Vi benytter GLS / Post Danmark til pakkeforsendelser under 20 kg. i Danmark og i udland. Vi benytter vognmand til pakkeforsendelser over 20 kg. og til møbler og kalder det for møbeltransport.

 

5. Reklamation

Du har har altid 2 års reklamationsret.

Reklamationer over leverings-/ transportskader skal fremsættes skriftligt (e-mail) til CPH Interior Studio, 24 timer eller senest dagen efter du har modtaget varen. Hvis varen består af flere dele, skal alle dele undersøges for fejl, på samme tid.

Afhængig af reklamationens karaktér vælger vi enten at få varen repareret eller vi ombytter varen, uden ekstra omkostninger for dig. Vi fremsender en returlabel til returnering af den vare du har en reklamation på. Du skal dog selv sørge for at fremsende returvaren inden der er gået 5 dage efter du har modtaget din returlabel.

6. Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret på alle varer i mulvdarp.dk online shop.
Bestillingsvarer tages ikke retur. F.eks. er alle tapeter bestillingsvarer.

Flg. betingelser skal være opfyldt for at du kan benytte dig af din fortrydelsesret:
 
  • du har 14 dage til at meddele os, at du har fortrudt dit køb.
  • herefter har du 14 dage til at sende varen retur.
  • hvis varen ikke er brugt, får du hele købsbeløbet retur inkl. forsendelse.
  • hvis varen er brugt, kan du ikke forvente at få hele købsbeløbet retur. Vi vurderer hvad varen kan sælges for brugt og det er så det beløb du kan få returneret.
  • du skal selv betale for returforsendelsen.
  • varen skal returneres i sin originale produktemballage.

7. Ændringer
Ret til ændringer forbeholdes.
 

8. Gavekort
Udstedte gavekort gælder i 2 år fra udstedelsesdatoen.

 

8. Fejl og mangler
Der tages forbehold for trykfejl og mangler.

- maj 2018, CPH Interior Studio (mulvdarp.dk)

Levering  

Vi benytter GLS / Post Danmark til at levere mindre postpakker og følger deres priser på pakke forsendelser.

Forsendelser udenfor Danmark:
Vi benytter GLS / Post Danmark / Schenker / DHL til mindre forsendelser til adresser udenfor Danmark.

Sikker betaling Det er sikkert at handle i vores webshop
Når du vælger at betale med Dankort til Mulvdarp.dk sker det i samarbejde med PBS ved hjælp af "SSL" (Secure Socket Layer). SSL sikrer, at data i kommunikationen mellem dit kort, os og PBS krypteres. Det betyder, at uvedkommende ikke kan opsnappe informationer om dit betalingskort.

Mulvdarp.dk kommer aldrig i besiddelse af dit kort- eller kontonummer, men trækker beløbet via et oplyst transaktionsnummer. Beløbet trækkes først, når din bestilling er afsendt.

Vi har valgt denne betalingsform, fordi sikkerheden er høj og SSL-løsningen ikke kræver specielle programmer på din PC.

Du er ved lov beskyttet mod uretmæssige trækninger på dit betalingskort, og hæfter derfor ikke for betalinger, som er sket på internettet ved, at andre uden din accept har brugt dit kortnummer.

Privatlivspolitik

1. Introduktion

Når du handler online på mulvdarp.dk behandler CPH Interior Studio som dataansvarlig dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning og i henhold til vores privatlivspolitik.

Du kan nedenfor læse nærmere om CPH Interior Studios behandling af dine personoplysninger og bl.a. få svar på følgende:

· Hvilke oplysninger indsamler vi om dig? (pkt. 2)

· Hvorfor og hvordan anvender vi dine personoplysninger? (pkt. 3)

· Hvilke rettigheder har du i denne forbindelse? (pkt. 4)

· Hvordan beskytter vi dine personoplysninger? (pkt 5), og

· Hvordan kontakter du os, hvis du ønsker at gøre dine rettigheder gældende? (pkt. 7 og 8).

2. Indsamling af dine personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du handler hos os som kunde, bliver medlem af vores medlemsklub, tilmelder dig vores nyhedsbreve, eller deltager i online konkurrencer, indsamler og behandler vi personoplysninger om dig.

Vi indsamler følgende oplysninger: Navn, adresse, e-mail, telefonnummer, IP-adresse, de elektroniske enheder, du anvender, betalingsoplysninger, dine køb på mulvdarp.dk og din færden i vores online shops.

3. Behandling af dine personoplysninger

Formål

Vi indsamler og behandler oplysninger om dig for at kunne give dig den optimale kundeoplevelse og for at kunne:

· Registrere dine køb, sende dine pakker til korrekt modtager, betalinger og foretage evt. udbetalinger

· Kontakte dig via telefon eller e-mail vedrørende levering din bestilling eller levering af din bestilling

· Leverede services, du har anmodet om, herunder fremsende nyhedsbreve om vores online shops og vores produkter

· Føre statistik over og analysere, hvordan du som kunde anvender og mulvdarp.dk

· Forbedre vores online shops funktionalitet og vores service og produktsortiment

· Opnå større kendskab til vores kunder, herunder viden om vores kunders produktpræferencer, kundeadfærd, sådan at vi kan målrette vores kommunikation og sikre, at vi viser indhold og annoncer, der matcher vores kunders interesser og præferencer

· Markedsføring som beskrevet i samtykketeksten

Det juridiske grundlag for behandling af dine personoplysninger

Det juridiske grundlag for vores indsamling og behandling af

· navn, adresse, telefonnummer, e-mail, betalingsoplysninger, køb på mulvdarp.dk, oplysninger som afgives i forbindelse med den løbende dialog med dig og oplysninger om eventuelt afgivet samtykke til henholdsvis behandling af personoplysninger og markedsføring, er opfyldelse af den købsaftalens vilkår, vi har indgået med dig (jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b) og CPH Interior Studio’s legitime interesser (jf. artikel 6, stk. 1, litra f).

· personoplysningerne til direkte markedsføringsformål er samtykke (jf. artikel 6, stk. 1, litra a og markedsføringsloven).

· IP-adresse, hvilke produkter du klikker på og informationer om brug af og din færden i vores weshops, er samtykke (jf. Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr).

· lagrede informationer, herunder hvilke nyhedsmails du åbner og klikker i, er samtykke (jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

Dit samtykke til at modtage markedsføring er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage via din profil eller via det ”afmelde link”, der er indeholdt i vores nyhedsbreve.
Hvis du tilbagekalder dit samtykke til at modtage markedsføring, er konsekvensen, at du ikke længere modtager informationer om nye produkter, konkurrencer, kampagner, events mv., og CPH Interior Studio vil ikke længere kunne målrette relevant markedsføring til dig.

Overførsel af dine personoplysninger til databehandlere

For at kunne levere vores services til dig, benytter vi os af en række samarbejdspartnere, som er databehandlere for CPH Interior Studio. De databehandlere, vi benytter, behandler udelukkende personoplysninger på vores vegne og anvender dem ikke til egne formål.

Vi sikrer, at vores databehandlere lever op til relevant lovgivning. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Når vi benytter databehandlere, der er placeret uden for EU, sker alle dataoverførsler i henhold til EU-Kommissionens standardkontraktbestemmelser for overførsel til tredjelande indgået mellem os og databehandleren og sikrer, at vi overholder EU´s regler om databeskyttelse.

CPH Interior Studio benytter og overfører dine personoplysninger til følgende databehandlere, som behandler og opbevarer dine personoplysninger: 1) System- og hostingudbydere 2) Reklame- og mediebureauer, 3) Analysebureauer, 4) Pengeinstitutter og udbydere af betalingsløsning til internethandel, og 5) Revisorer.

Videregivelse af dine personoplysninger

CPH Interior Studio forbeholder sig retten til at videregive dine personoplysninger til offentlige myndigheder, herunder politiet, såfremt der er mistanke om snyd, misbrug eller anden kriminel adfærd.

Sletning af dine personoplysninger

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt og påkrævet i henhold til lovgivningen. Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige at opbevare for at opfylde de formål, de er indsamlet til og for at dokumentere vores ret til behandling af personoplysningerne og vores overholdelse af regler om behandling af personoplysninger og anden lovgivning.

Hvis du meddeler os, at du ikke længere ønsker at være kunde, vil du med det samme blive fjernet i vores system og du vil ikke længere modtage kommunikation eller markedsføring fra os. Vi stopper samtidigt med at behandle dine oplysninger i markedsføringsmæssigt øjemed.
 

I forbindelse med gennemførelsen af et køb - når du anvender et betalingskort på vores platforme, er det kun betalingsudbyderen - og ikke CPH Interior Studio - som får adgang til dine oplysninger.
 

4. Dine rettigheder

Du har efter persondatareglerne en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os. Du kan se vores kontaktoplysninger nedenfor i punkt 8. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Ret til at få indsigt i dine personoplysninger

Du har altid ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig. Adgangen kan dog være begrænset bl.a. af hensyn til andre personers rettigheder og frihedsrettigheder, forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Ret til at få unøjagtige personoplysninger rettet eller slettet

Hvis de personoplysninger, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine personoplysninger. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine personoplysninger bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine personoplysninger.

Udlevering af dine personoplysninger

Du har ret til at få overført de personoplysninger, du har stillet til rådighed for os, eller som vi behandler om dig som led i de købsaftale vilkåre, som vi har indgået med dig til en anden tjenesteudbyder (dataportabilitet). Hvis du ønsker at gøre brug af din ret til dataportabilitet, vil du modtage dine personoplysninger fra os i et almindeligt anvendt format.

5. Beskyttelse af dine personoplysninger

Vi har høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Derfor har vi en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at vi lever op til vores høje sikkerhedsstandarder. Vi har gennemført tekniske og organisatoriske tiltag, der skal forhindre, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

6. Ændringer af privatlivspolitikken

Hvis der sker ændringer i denne privatlivspolitik, vil en opdateret version altid fremgå af mulvdarp.dk og vil i så fald gælde for vores behandling af dine personoplysninger. Vi anbefaler, at du jævnligt gennemgår privatlivspolitikken, så du er bekendt med den gældende version.

7. Henvendelser og klageadgang

Har du spørgsmål til denne privatlivspolitik, eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, se punkt 4 ovenfor, herunder indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, anmodning om rettelse af fejl i dine oplysninger m.v., skal du skrive til os. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor i punkt 8.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

8. Kontaktoplysninger

Kontaktperson: Informationssikkerhed, CPH Interior Studio
Adresse: Rudegårds Alle 6, 2840 Holte
CVR: 39235064
Telefonnr.: +45 22 66 26 23

Mail: admin@cphinteriorstudio.dk

(Senest opdateret maj 2018)

Design  //  Code
CPH Interior Studio // Rudegårds Alle 6 // 2840 Holte // tlf. 22 66 26 23 // admin@cphinteriorstudio.dk // CVR 39 23 50 64